ŠKODA Helsingør

Vi søger en ŠKODA-mekaniker til vores travle værksted

Er du en erfaren mekaniker, der er klar til nye udfordringer i et sjovt, ungt og dynamisk team med fokus på høj kvalitet? Så er du måske vores nye kollega! Da vi har meget travlt, søger vi, til hurtigst mulig tiltrædelse, en ny kollega til vores ŠKODA-team. Du vil referere til værkstedschefen, og få 5 dygtige og veluddannede kolleger på værkstedet.

Vi forventer, at du

  • prioriterer et højt kvalitetsniveau
  • arbejder selvstændigt og målrettet
  • er fagligt meget dygtig, har overblik og kan holde styr på din arbejdsplads
  • har kørekort
  • er en mødestabil team player med godt humør

Har du allerede erfaring fra ŠKODA eller VW-gruppen er det et plus – men det er ikke et krav. Du skal være indstillet på en til tider hektisk hverdag, hvor du skal kombinere flid med omhyggelighed, samt være indstillet på at yde verdensklasse service for vores kunder.

Vi kan til gengæld tilbyde et spændende job med konstante faglige udfordringer, løbende videreuddannelse samt et ungt og sjovt arbejdsmiljø i et helt nyt bilhus med de nyeste og mest moderne faciliteter. Vores mekanikere har alle en god løn med pension og mulighed for bonus.

Om os

Helsingør Bilhus er autoriseret NISSAN- og ŠKODA-forhandler og servicepartner. Vores målsætning er, i en hver given situation, at efterlade et anbefalelsesværdigt indtryk hos alle vores besøgende. Det stræber vi efter ved at være særligt kompetente, troværdige og hjælpsomme i vores kontakt med såvel nuværende som kommende kunder. På den måde skaber vi den fornødne tillid og tryghed, når vores kunder skal købe og have serviceret deres bil.

Er du interesseret i jobbet?

Send os din ansøgning og CV mrk. ”Mekaniker” på e-mail til kb@helsingorbilhus.dk. Vi rekrutterer løbende og ønsker stillingen besat hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til ligeledes at kontakte os via mail.