ŠKODA Helsingør

Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra vores egen forretning, fra ŠKODA og fra verden omkring os.

Se bedre ud - og bliv set

Den lange og mørke aftener og nætter har efterhånden fået overtaget. Det gør det ekstra relevant at få tjekket bilen, så du kan komme sikkert gennem de mørke måneder. Her finder du tre gode tips.

ŠKODA SCALA: Et nyt navn til en ny kompakt model

ŠKODA afslører nu navnet på mærkets nye kompakte model – ŠKODA SCALA. Navnet kommer fra det latinske ord ”scala”, som betyder ”trappe” eller ”stige”, og symboliserer den udvikling, som ŠKODA tager i d

Test: Den nye Fabia

Biltesteren.dk's konklusion efter testen er, at den nye Fabia er godt bud på en bil til den lille familie, som går efter plads og smarte detaljer.

Beskyt din ŠKODA mod efterår og vinter

Efteråret er over os og det er tid til at tænke over, hvordan du beskytter din ŠKODA imod fugt og snavs i bagagerummet eller kabinen. Vi har en række skræddersyede løsninger, der ikke koster alverden.

Ny FABIA fejres med åbent hus

Den nye FABIA får danmarkspremiere i weekenden 22.-23. september. Det fejrer ŠKODA-forhandlere over hele landet med åbent hus. De danske motorjournalister har allerede taget positivt imod den nye vers

Kom indenfor i den nye Fabia

Nedtællingen til danmarkspremieren på den nye ŠKODA Fabia er i fuld gang: Den 22. og 23. september holder vi åbent hus.