Helsingør Bilhus

Når skaden er sket, skal du vælge det rigtige værksted

Det er nemt at miste overblikket, hvis du bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Vi kan nemlig sikre, at fabriksgarantien fastholdes og at bilens sikkerhed og køreegenskaber og værdi bevares. ŠKODA Helsingørs Skadecenter er et moderne pladeværksted, som er godkendt af ŠKODA fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. 

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

ŠKODA Helsingør er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel forlange, at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. 

Vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udfylde skadesanmeldelsen.

Lånebil

Mange forsikringsselskaber tilbyder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet, kan du leje en bil hos ŠKODA Helsingør til en overkommelig pris, mens du venter på at din bil bliver færdig.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en speciel rude med enten antenne, regnsensor eller andet, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original.

Kontakt os på telefon 49 25 27 60 og få gode råd med på vejen.